Association Sportive et Culturelle Turquoise : site officiel du club de foot de valenton - footeo

Tuncay artık Stoke City forması giyecek !

29 août 2009 - 14:31

Stoke City, Middlesbrough'nun yıldızı Şanlı'yı resmen renklerine bağladı.

Premier Lig ekiplerinden Stoke City, Middlesbrough'tan milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'yı renklerine bağladığını açıkladı.

Middlesbrough'nun küme düşmesinin ardından takımdan ayrılmak istediğini ısrarla dile getiren Tuncay Şanlı, artık Stoke City forması giyecek..

Stoke City, resni internet sitesinde Tuncay Şanlı'yı 6 milyon avro karşılığında transfer ettiğini açıkladı.

Huth'un ardından Stoke'a giden ikinci Borolu olan yıldız oyuncunun gelişi kulübün resmi sitesinden duyuruldu.

Takımın menajeri Tony Pulis Tuncay'a övgüler yağdırırken, " O heyecanını, yeteneği ve hızıyla birleştiren harika bir oyuncu.. Aynı zamanda Türkiye Milli Takımı'nda da sürekli forma şansı buluyor ve liderlik ediyor.." şeklinde milli oyuncuya methiyeler dizdi.