Association Sportive et Culturelle Turquoise : site officiel du club de foot de valenton - footeo

2 Eylül Çarşamba

3 septembre 2009 - 01:46

TURQUOISE futbol takımı bu akşam gerçekleştirdiği 1.5 saatlik antrenmanla MACCABI maçının hazırlıklarını sürdürdü, dar alanda pas organizasyonu, kaleye şut ve orta çalışmasıyla devam eden antrenman daha sonra 2 grup halinde çift kale maçla sona erdi.

Antrenmanda değerli oyuncularımızdan Volkan ÖĞÜK bir pozisyon esnasında yaşadığı çarpışma nedeniyle kisa süreli hafıza kaybına uğradı, daha sonra çalışmayı yarıda bırakan kalecimizin durumunun iyi olduğu ve pazar günkü maçta kaleyi koruyabileceği ifade edildi, çalışmalar cuma günü devam edecek.